Uw appartement, uw sfeer

Gewoonlijk wordt een nieuwbouwwoning casco opgeleverd. HoutStaete biedt standaard al topkwaliteit: een stijlvolle Bruynzeel-keuken en luxe Villeroy&Boch-sanitair. U kunt echter nog een stapje verder gaan om uw woonwensen te vervullen. Als extra uitbreidingsoptie hebben we drie interieursferen ontwikkeld – in samenwerking met een interieurarchitect van Maasdam. Een passende sfeer voor iedereen verkrijgbaar in drie verschillende prijsklassen.

 

Luxe en stijl op een exclusief wooneiland. Natuur en de stad binnen handbereik. Houtstaete is een heerlijke plek om te wonen.

keuken 1

 

sfeer 1

Uw appartement, uw sfeer

U kiest een sfeer en een prijsklasse en na de oplevering hoeft u alleen uw meubels nog maar te verhuizen. Het grote voordeel van deze kopersoptie is dat u de onvermijdelijke investering in de afwerking meteen meefinanciert. Bovendien helpt onze interieurarchitect bij het maken van lastige keuzes. Welke kleur komt er op de wanden? Wat voor soort vloer zoekt u? Samen met de interieurarchitect bekijkt u de mogelijkheden en combineert u stalen van verschillende materialen.

 

Topkwaliteit

Iedere koper kiest het liefst voor kwaliteit, maar niet iedereen heeft dezelfde bestedingsruimte. Daarom bieden we drie afwerkingsniveaus aan: Comfort, Royaal en Excellent. Zo kiest u niet alleen de sfeer, maar ook het prijskaartje dat bij u past.

sanitair

 

Kies zelf de sfeer van uw appartement en u voelt zich meteen thuis!

 

huiselijk

HUISELIJK – een warm gevoel Huiselijk staat synoniem voor familiaal, knus en ongedwongen. Een karaktervolle inrichting die bol staat van persoonlijke herinneringen. Het sfeervol verlichte interieur bestaat hoofdzakelijk uit natuurproducten zoals hout en kurk. De combinatie met stoffen en patronen zorgt voor een authentieke sfeer. Alles in dit huis staat er met een reden.

Klik om het moodboard te openen.

pdf icon

 

MODERN – ruimtelijke rust Het moderne interieur herkent u aan de strakke lijnen en rechte hoeken. Grote elementen vormen de basis. Door hun omvang creëren ze rust en ruimte. De strakke vormentaal combineert moeiteloos met staal, glad stucwerk en hout. Kleuraccenten, accessoires en patronen zorgen voor een eigen beleving en identiteit.

Klik om het moodboard te openen.

pdf icon

modern

 

klassiek

KLASSIEK – leven in luxe Het klassieke interieur ademt luxe dankzij de symmetrie, ornamenten en donkere houtsoorten. De eigentijdse variant combineert meubels van bekende ontwerpers met decoratieve stoffen, leer en accessoires van goud, zilver en kristal. Kenmerkende klassiekers zijn het visgraat-parket met daarop een hoogpolig vloerkleed. Een behang met grote print of juist een ingetogen kleur en gedrapeerde raamdecoratie.

Klik om het moodboard te openen.

pdf icon