Het Goudse Hout ligt aan uw voeten!

Uw appartement in HoutStaete ligt aan de rand van dit prachtige recreatiegebied. Trek eropuit en wandel of fiets over de lemen paden die zo karakteriek zijn voor het eeuwenoude veenlandschap. Geniet van de fraaie beplanting, kleine meertjes en de talrijke activiteiten en recreatiemogelijkheden, zoals de Goudse Smultuin, de heemtuin en de manege. Wie nog iets verder fietst staat bij de Reeuwijkse plassen.

 

Luxe en stijl op een exclusief wooneiland. Natuur en de stad binnen handbereik. HoutStaete is een heerlijke plek om te wonen.

toplocatie

 

gouda

Alles bij de hand

Wie in Gouda woont, weet dat alles er binnen handbereik is. Alleen in de buurt van HoutStaete vindt u al tientallen winkels en verenigingen. Voor de dagelijkse boodschappen stapt u binnen bij diverse verswinkels of de supermarkt. Voor de vertrouwde winkelketens fietst u eventjes naar een van de winkelcentra. In en rond de stad zijn er talloze recreatiemogelijkheden bijvoorbeeld op de sportvelden, bij de muziekvereniging, de schouwburg en Filmhuis Gouda.

 

Bereikbaarheid

Gouda ligt precies op het punt waar de A12 en de A20 samenkomen. Vanuit HoutStaete draait u zo de Goudse Houtsingel op en rijdt naar de provinciale weg die u naar de snelweg leidt. Daar koerst u in twintig minuten richting Rotterdam, Den Haag of Utrecht. De treinverbinding in Gouda is eveneens uitstekend. Vanuit huis wandelt u in tien minuten naar station Gouda Goverwelle.

sfeer

 

situatietekening

 

vogelvlucht linksvoor