Tien ruime appartementen verdeeld over vijf woonlagen

appartement

Op een geborgen wooneiland verrijst het kleinschalige appartementencomplex HoutStaete met tien ruime appartementen verdeeld over vijf woonlagen. Op elke etage komen twee appartementen. Elk appartement is voorzien van een royaal balkon. De appartementen op de begane grond hebben in plaats van een balkon een terras en zijn bovendien aan twee zijden omringd door een royale tuin die aan de achterzijde uitkijkt over recreatiegebied Goudse Hout.


Voor de oriëntatie van uw appartement zijn er grofweg twee mogelijkheden. Bij optie 1 sluit het balkon aan de zuidzijde aan op de woonkamer. Optie 2 biedt een weids uitzicht vanuit de woonkamer over Goudse Hout. Wat heeft uw voorkeur?

 

Download verkooptekeningen

Download Prijslijst

overzicht verdiepingen

 

Uw woonwensen komen uit in deze nieuwe appartementen van HoutStaete.

 

Meer dan compleet

HoutStaete biedt standaard al meer luxe en comfort. De appartementen zijn bijvoorbeeld uitgerust met een Bruynzeel-keuken en Villeroy&Boch-sanitair. De mogelijkheid bestaat om de indeling geheel naar uw eigen smaak aan te passen. U bepaalt dan zelf hoeveel kamers uw appartement straks telt. Wordt het een extra logeerkamer of toch een grote slaapkamer? Een open of gesloten keuken? En dan hebben we het nog niet eens over de afwerkingsmogelijkheden gehad. Kortom: keuze genoeg!

interieur 2

 

balkon als terras

Uw balkon als terras

Ieder appartement in HoutStaete beschikt over een buitenruimte. De twee appartementen op de begane grond hebben een tuin rondom, met aan de achterzijde uitzicht over het Goudse Hout. Aan de voorzijde heeft ieder appartement een royaal balkon. Een formaat dat aanvoelt als een terras op het zuiden. Zo geniet u op zonnige dagen maximaal van de buitenlucht.

 

 

Voor uw gemak

Modern wonen tussen de weidse natuur en de gemakken van de stad. Het binnenklimaat overtreft ruimschoots alle standaardeisen. Dankzij driedubbelglas, geavanceerde wandisolatie, vloerverwarming en zonnepanelen is uw appartement extra comfortabel en energiezuinig. Tel daar de nette oplevering – compleet met keuken en sanitair – en optionele afwerking van de wanden en vloeren bij op en u verhuist straks moeiteloos naar een onderhoudsarme woning voorzien van alle luxe en gemak.

zonnepanelen

 

gevelkwaliteiten

Duurzaamheid en comfort

Duurzaamheid gaat in HoutStaete hand-in-hand met kwaliteit. De constructie van het complex is zelfdragend. Dat gaf de architect extra ontwerpmogelijkheden voor de schil. Zo leverde dat aan de binnenkant innovatieve isolatie op. De gevelafwerking met houten latten geeft HoutStaete zijn karakter. Tussen de afwerking door ziet u nog een glimp van de azuurblauwe, waterdichte folie die de isolatielaag afsluit.


Volg Houtstaete op Facebook!

 

 

impressie groot